Цікаве

Коля Сєрга висловився про Лободу та її недолугу спробу повернутися до України: «Її не виштовхнули»

Артист пояснив, чому співачка залишається відторгненою після заяв про підтримку України.

Очільник «Культурного десанту», музикант Коля Сєрга прокоментував діяльність Світлани Лободи та її методи відбілити репутацію серед українських прихильників.

Військовослужбовець запевнив, що насправді Лобода мала змогу отримати другий шанс після своєї заяви про підтримку України. Втім, переломним моментом став виступ у Харкові, який став показовим. Зокрема, Коля пригадав випадок, як Лобода під час концерту зневажливо поставилася до дівчини з плакатом «Харків без Лободи» й публічно звинуватила її у «підкупі».

«Річ в тому, що завжди сила спроби й сила бажання вимірюється результатом, який досягнутий. Країна її не виштовхнула, країна їй показала теперішній стан справ і яскравий момент був пов’язаний не просто з поверненням Світлани до України, а з конкретною дією. Це був Харків, її концерт у зоопарку і була дівчина, яка є проявом думки в Україні, у неї було написано (на табличці – прим. ред.) «Харків без Лободи». Вона (Світлана – прим. ред.) підійшла до неї і з неприємною інтонацією почала номінувати дівчинку, що «вона куплена», — пригадав Коля в інтерв’ю Наталії Мосейчук.

На думку Сєрги, виконавиця перед приїздом до України під час війни мала б заглибитися у контекст і зрозуміти, що треба було публічно визнати свої помилки, частково розпрощавшись зі своїм его. Втім, ця ціна була зависокою для співачки. Тож зараз  вона живе за кордоном, спілкується російською та тішить «міжнародних слухачів» своїм російськомовним репертуаром, дедалі менше згадуючи про свою батьківщину.

«Якщо ти хочеш увійти в цю спільноту, то ти маєш зрозуміти, чим ти готовий пожертвувати заради цього. В цьому разі – це жертва персоною, цим самим его. Вона не захотіла приносити цю жертву, тому її ніхто не відштовхував. Вона побачила ціну, яку доводиться платити за помилки. І вона не була згодна з цією ціною. Насправді Україна, український народ вміють пробачати. Але для того, щоб тобі пробачили, потрібно перепросити. І перепросити не так, якби ти це хотів зробити, а так, як це буде працювати. Робити доти, поки воно не спрацює», — пояснив артист.

Зазначимо, від 2014 року Світлана Лобода активно гастролювала РФ та будувала там свою кар’єру, проте на початку повномасштабного вторгнення за декілька тижнів вона закликала до миру. І згодом чітко заявила, що Росія напала на Україну, а вона сама покинула державу-агресорку й нині проживає в Європі.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 2 =

Back to top button