Події

«Зливав» представнику фсб рф координати місць дислокації українських військо…

«Зливав» представнику фсб рф координати місць дислокації українських військових – викрито жителя Вінниччини

????За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури громадянину повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).

????За даними слідства, житель м. Тульчина у 2024 році свідомо й ініціативно погодився на виконання завдання спецслужб рф. Воно полягало у зборі та передачі інформації про українські підрозділи сил оборони, а також фортифікаційні споруди на території Вінницької області.

????Збір даних підозрюваний здійснював шляхом особистого спостереження, пошуку інформації в інтернеті та безпосереднього спілкування з третіми особами. Відомості передавав представнику фсб через месенджер.

????У квітні-травні цього року підозрюваний передав ворогу географічні координати постійної дислокації, проживання та навчання підрозділів ЗСУ у кількох містах Вінниччини, а також дані про рух військової техніки по автотрасі в східному напрямку.

????Також чоловік особисто відвідав прикордонне село, де зафіксував фортифікаційні споруди і передав їхні точні координати куратору.

????Наразі за клопотанням сторони обвинувачення підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави.

????Досудове розслідування – СБУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × 3 =

Back to top button