Спорт

Шацьких оцінив шанси Динамо на вихід до групи Ліги чемпіонів

Шацьких оцінив шанси Динамо на вихід до групи Ліги чемпіонів

Фото: ФК Динамо Київ
Максим Шацьких

Легендарний у минулому форвард київського клубу вважає, що підопічним Шовковського по силах здолати Рейнджерс.

Динамо може пройти Рейнджерс у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Так вважає колишній форвард київського клубу Максим Шацьких.

За словами легендарного у минулому гравця, шотландський колектив вже не сповідує суто британський футбол, і шанси киян та команди з Глазго на перемогу є рівними.

“Перед такими іграми, як у кваліфікації, кубковими матчами, скажімо так, шанси майже завжди рівні: 50 на 50. Звісно, що Рейнджерс сильніший за Партизан. І історія у них куди славніше, але не краща за Динамо.

Я дивився декілька ігор Рейнджерс і хочу сказати, що вони вже не сповідують суто британський футбол з лонгболами і ставкою на силову гру. Вони вміють грати не лише з позиції сили, тобто атлетизму, постійної боротьби.

Особливо складно буде в Ґлазго. Великий стадіон, тисячі фанів, але я не бачу в Рейнджерс ту команду, яку нереально переграти за сумою двох матчів”, – сказав Шацьких в інтерв’ю Українському футболу.

Нагадаємо, Динамо вдруге розгромило Партизан і вийшло до третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Перший матч буде зіграно 6 серпня на умовно домашній арені киян в польському Любліні, а гра-відповідь пройде 13 серпня в шотландському Глазго.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten + ten =

Back to top button