Світ

ЗМІ: Росія та Захід розпочали масштабний обмін в’язнями

ЗМІ: Росія та Захід розпочали масштабний обмін в’язнями

Фото: qha (ілюстративне фото) (архів)

У межах обміну російські борти підняли у повітря

Раніше словенські видання написали про можливий “великий обмін” на тлі новини про звільнення подружжя шпигунів з Росії.

Відбувся один з етапів масштабного обміну ув’язненими між РФ, Білорусією, США та Німеччиною. Про це інформує російський Телеграм-канал Mash у четвер, 1 серпня.

Повідомляється, що у Калінінграді Росії видали Артема та Ганну Дульцевих. Спецборт, який використовували при обміні Віктора Бута, не сідав у Москві та полетів у бік Мурманська.

 

 

У Словенії подружжя засудили до одного року та семи місяців позбавлення волі у справі про шпигунство. Приблизно стільки вони провели під вартою. Дульцеви нібито видавали себе за громадян Аргентини Людвіга Гіша та Марію Розу Майєр Мунос.

Також стало відомо про звільнення американського журналіста Евана Гершковича і колишнього морського піхотинця США Полу Вілана в рамках обміну ув’язненими з боку РФ, повідомляє агентство Bloomberg.

Офіційного повідомлення про обмін наразі не було.

Ми повідомляли, що словенські видання раніше написали про можливий “великий обмін” на тлі новини про звільнення подружжя шпигунів з Росії.

Нагадаємо, російського опозиціонера Іллю Яшина етапували “в невідомому напрямку”. Яшин став п’ятим за останній тиждень “політзеком”, якого вивезли з колонії “в невідомому напрямку”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

thirteen + 13 =

Back to top button