Україна

МО закупить в українських виробників дрони й боєприпаси на понад 3,7 млрд


МО закупить в українських виробників дрони й боєприпаси на понад 3,7 млрд

Підписання угоди на постачання наземних дронів-камікадзе відбулося після проведення Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Агенція оборонних закупівель МОУ уклала угоди з українським виробником на постачання наземних дронів-камікадзе та боєприпасів на понад 3,7 мільярда гривень. Про це повідомляє Міноборони.

Зазначається, що підписання угоди на постачання наземних дронів-камікадзе відбулося після проведення Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Також Агенція оборонних закупівель уклала угоду на постачання боєприпасів.

“Ми продовжуємо купувати в українських виробників найнеобхідніше озброєння для ЗСУ: від боєприпасів до сучасних технологічних рішень, як наземні дрони. Усього в рамках цього візиту ми уклали угоди на понад 3,7 млрд грн”, – зазначила директорка Агенції оборонних закупівель Марина Безрукова.

Нагадаємо, Україна проведе першу закупівлю через Prozorro українських супертехнологічних  FPV-дронів, котрі використовують машинний зір для донаведення на ціль.

Раніше повідомлялося, що Україна масово випускатиме аналог дрона Ланцет, і вже є бойові застосування таких безпілотників.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × five =

Back to top button