Спорт

Ванат: Мали загнати Партизан куди подалі

Ванат: Мали загнати Партизан куди подалі

Фото: ФК Динамо Київ
Владислав Ванат

Форвард київського Динамо розповів про величезну мотивацію на матч проти сербської команди.

У гравців Динамо була позамежна мотивація на матч кваліфікації Ліги чемпіонів проти Партизана. Про це розповів форвард київського клубу Владислав Ванат.

За словами футболіста, після новин про відвідини белградцями Москви і братання з військовим клубом ЦСКА, “біло-сині” хотіли знищити суперника, що в підсумку і зробили.

“Емоції дуже позитивні, але немає навіть сил, аби якось їх охарактеризувати. Задоволені, що пройшли далі, виграли впевнено обидва матчі, та ще й у такого суперника, на якого мотивація була позамежна.

Розуміли, що в нас є перевага в чотири голи, але це не грало ролі, оскільки мали вийти й загнати цю команду куди подалі.

Я запитав у Буяльського та Ярмоленка, чи можна мені пробити пенальті. Вони дозволили, тож дякую їм за це. Футбол – командна гра, і вони вчинили по-командному, дали мені пробити, тож вдячний їм.

Чи обговорювали, що ця перемога вкрай важлива для України? Звичайно, всі читають новини, і те, що відбувалося протягом цих двох ігор, яке було напруження в соцмережах та в інтернеті, всі все розуміли. Тому добре, що вдалося виграти, тим паче настільки впевнено.

Чекав другого матчу проти Партизана, щоб остаточно оформити вихід до наступного раунду. Вже від завтрашнього дня будемо готуватися до Рейнджерс”, – наводить слова Ваната сайт Динамо.

Нагадаємо, Динамо вдруге розгромило Партизан і вийшло до третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Раніше головний тренер Динамо Олександр Шовковський прокоментував перемогу клубу над Партизаном.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × three =

Back to top button