Цікаве

Netflix оголосив дату виходу другого сезону Гри в кальмара

Netflix оголосив дату виходу другого сезону Гри в кальмара

Фото: Скріншот
Кадр з відео

Продовження культового серіалу про таємничу гру на виживання глядачі зможуть побачити вже в грудні 2024 року.

Стрімінговий сервіс Netflix розсекретив дату виходу другого сезону популярного серіалу Гра в кальмара. Прем’єра запланована на 26 грудня 2024 року.

Крім того, Netflix оголосив про продовження серіалу на третій сезон, який вийде у 2025 році та стане фінальним.

Згідно з офіційним синопсисом, через три роки після перемоги у грі, гравець 456 рішуче налаштований знайти тих, хто стоїть за смертельною забавою, і покласти їй край. Його пошуки починаються з вербувальника, який колись заманив його у гру на метро. Проте, коли головний герой не досягає успіху, він розуміє, що знову повинен увійти в гру, щоб назавжди її завершити.

“Минуло майже три роки відтоді, як 1-й сезон отримав неймовірну реакцію в усьому світі, і відбулося багато неймовірних подій. Я дуже радий, що пишу цього листа, щоб оголосити дату виходу 2-го сезону та поділитися новинами про 3-й, заключний сезон… Сон Гі Хун, який поклявся помститися наприкінці 1-го сезону, повертається і знову приєднується до гри. Чи вдасться йому помститися? Головний герой і цього разу не здається легким супротивником. Запекле зіткнення між їхніми двома світами продовжиться у фіналі серіалу – 3 сезоні, який вийде на екрани наступного року”, – йдеться у листі режисера Гри в кальмара Хвана Док Хьока.

Раніше повідомлялося, що Компанія Prime Video випустила офіційний трейлер другого сезону Володаря перснів: Персні влади.

Дедпул і Росомаха встановлюють рекорд першого вікенду

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 − 3 =

Back to top button