Україна

На Закарпатті викрили угруповання, яке переправляло чоловіків через кордон


На Закарпатті викрили угруповання, яке переправляло чоловіків через кордон

Правоохоронці вилучили 2000 доларів США, отриманих закарпатцем від незаконної оборудки. 29-річному фігуранту повідомили про підозру.

На Закарпатті викрили організатора схеми незаконного переправлення осіб через кордон та трьох його спільників. Про це 1 серпня повідомляє ДПСУ.

Йдеться про чотирьох жителів села Луг, які збиралися переправити через Тису 31-річного жителя Харківщини. У злочинній схемі, організованій 29-річним фігурантом, двоє його напарників та підліток, якого вони долучили, повинні були стежити за прилеглою до кордону місцевістю, або ж, за необхідності, супроводжувати “клієнтів” до держкордону.

Правоохоронці вилучили 2000 доларів США, отриманих закарпатцем від незаконної оборудки.

Наразі 29-річному фігуранту повідомили про підозру. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років.

 

 

Нагадаємо, на Закарпатті прикордонники затримали під час спроби незаконного перетину кордону чотирьох порушників разом із неповнолітнім провідником.

Також повідомлялося, що прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали 22-річного водія, який намагався перевезти 15 пасажирів до українсько-молдовського кордону.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − sixteen =

Back to top button