Україна

Росіяни поранили на Донеччині вісьмох цивільних, серед постраждалих – діти


Росіяни поранили на Донеччині вісьмох цивільних, серед постраждалих - діти

Двох дітей поранено у Ганнівці Курахівської ТГ Покровського району, повідомив керівник Донецької ОВА.

За попередню добу, 31 липня, російські війська 20 разів обстріляли населені пункти Донецької області. Поранено вісьмох людей, серед яких двоє дітей. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

У Волноваському районі в Богоявленці Вугледарської ТГ зруйновано адмінбудівлю, пошкоджено 4 будинки.

Покровський район. У Ганнівці Курахівської ТГ поранено трьох людей, серед який двоє дітей, пошкоджено приватні будинки у Кураховому і Курахівці. У Гродівці знищено 5 приватних будинків і багатоповерхівку, пошкоджено 8 будинків.

Краматорський район. У Лимані поранено людину, пошкоджено 7 багатоповерхівок; у Ямполі пошкоджено 4 будинки, у Костянтинівці – 3 будинки і лінія електропередач. У Предтечиному поранено людину, пошкоджено 2 будинки. В Олександро-Калиновому Іллінівської ТГ пошкоджено 4 об’єкти.

Бахмутський район. У Часовоярській ТГ поранено людину, пошкоджено 4 приватні будинки і багатоповерхівку. У Північному Торецької ТГ поранено двох людей, пошкоджено будинок. 

Нагадаємо, вночі 31 липня війська Росії здійснили одну з наймасованіших атак ударними БпЛА за увесь час війни. РФ випустила по Україні 89 ударних дронів і одну керовану авіаційну ракету Х-59. Вони усі були збиті.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine − 3 =

Back to top button