Україна

Побиття військового ТЦК у Ворохті: нападникам оголосили підозру


Побиття військового ТЦК у Ворохті: нападникам оголосили підозру

Підозрюваним загрожує покарання від обмеження волі до п’яти років до ув’язнення на строк до чотирьох років.


Правоохоронці оголосили про підозру чотирьом жителям Ворохти в Івано-Франківській області. Чоловіки побили військовослужбовця ТЦК і пошкодили його автомобіль через встановлення блокпоста, який “відлякував туристів”. Про це повідомила пресслужба обласної поліції.
 
Конфлікт між мешканцями Ворохти та військовослужбовцями ТЦК стався 4 липня. У результаті сутички 47-річному військовослужбовцю, який на той момент виконував службові обов’язки, невідомі особи завдали декілька ударів в обличчя. Також застосували перцевий балончик, потерпілий отримав хімічний опік. 
 
Поліцейські провели одночасно кілька десятків обшуків у Ворохтянській громаді. Вилучили мобільні телефони у фігурантів та інші речові докази, які направили на проведення необхідних експертиз.
 
Слідчі оголосили про підозри чотирьом фігурантам, які вчиняли хуліганські дії. Правопорушники – місцеві мешканці 1984, 1987, 1995 та 2004 років народження.

Невдовзі суд має обрати підозрюваним запобіжні заходи. Підозрюваним загрожує покарання від обмеження волі до п’яти років до ув’язнення на строк до чотирьох років.

 
Нагадаємо, у Вінниці 17-річний одесит планував спалити будівлю ТЦК. У Львові затримали молодиків, які за вказівкою ФСБ Росії готували серію підпалів авто українських воїнів. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 + 14 =

Back to top button