Україна

Лідер словацької партії SNS заявив про плани поїздки в РФ


Лідер словацької партії SNS заявив про плани поїздки в РФ

Андрей Данко виправдав свої плани недавнім припиненням Україною поставок російської нафти Лукойлу.

Лідер ультраправої Словацької національної партії (SNS), яка входить до урядової коаліції, та віцеспікер парламенту Андрей Данко заявив про плани поїхати до Росії. Про це повідомляє Aktuality.

Політик заявив, що його “запросили” відвідати Росію. За його словами, він прагне наслідувати прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана.

“У мене є запрошення на будь-яку дату, яку я виберу, але в основному я поїду туди, тому що якщо ці злі росіяни, як ви кажете, перекриють нам нафту, то навіть сльози тут не допоможуть”, – переконує Данко.

Він виправдав свою поїздку до Росії недавнім припиненням Україною поставок російської нафти Лукойлу до Словаччини та Угорщини. Це рішення “зі злості” ухвалив Володимир Зеленський, вважає лідер SNS

“Ми в Словаччині не повинні забувати, що Україна робить з нами під його (Зеленським – ред.) керівництвом. Тому я вважаю, що Україні нема чого робити в Європейському Союзі або НАТО, поки вона не вирішить свої проблеми”, – вважає ультраправий політик.

На запит Aktuality про поїздку Андрея Данко до Росії не відповів жоден з інших коаліційних партнерів – партії Smer-SD і Hlas (Голос).

Фіцо пригрозив Україні “наслідками” через зупинку транзиту нафти

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 + 3 =

Back to top button