Україна

На Дніпропетровщині підлітки спалили автомобілі волонтера і військового


На Дніпропетровщині підлітки спалили автомобілі волонтера і військового

До підпалів причетні 17-річні хлопець і дівчина з міста м. Кам’янське. Напередодні скоєння злочинів вони купували у магазинах легкозаймисту речовину, а вночі – палили військові автомобілі.

На Дніпропетровщині за підпал автомобілів військового і волонтера поліція затримала двох неповнолітніх. Про це в середу, 31 липня, повідомила пресслужба Національної поліції України.

Правоохоронці встановили, що до підпалів причетні 17-річні хлопець і дівчина з міста м. Кам’янське. Напередодні скоєння злочинів вони купували у магазинах легкозаймисту речовину, а вночі – палили військові автомобілі.

“Слідством встановлено, що на рахунку підозрюваних – підпал двох автомобілів, які належать діючому військовослужбовцю та волонтеру. Злочини сталися 26 червня та 4 липня у м. Кам’янське. В результаті злочинних дій підозрюваних вогнем була пошкоджена передня частина автомобілів – моторний відсік, капот та фари”, – йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановлюють замовників злочинів і перевіряють версію вчинення підпалів на замовлення спецслужб РФ.

Нагадаємо, раніше у Львові затримали молодиків, які за вказівкою ФСБ Росії готували серію підпалів авто українських воїнів. У Рівному поліція затримала 22-річного чоловіка, який підпалював автомобілі військовослужбовців, відгукнувшись на “пропозицію” в російському чат-боті.

На Харківщині палії знищили понад 40 автомобілів військовослужбовців

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × four =

Back to top button