Події

Державний секретар МВС Інна Ящук в інтерв’ю інформаційному агентству «Укрін…

Forwarded From МВС України

Державний секретар МВС Інна Ящук в інтерв’ю інформаційному агентству «Укрінформ» розповіла про особливості ліцеїв МВС, вступну кампанію та особливості навчання у них

????У цьому році — перший набір на 10-11 класи до ліцеїв безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС. Наразі абітурієнти надіслали понад 1100 заявок на вступ. Це представники родин, члени яких служили або служать у Силах безпеки та оборони України: Нацгвардії, Держприкордонслужбі, Національній поліції, ЗСУ, СБУ.

До 5 ліцеїв цього року буде набрано 475 дітей. Заклади освіти працюватимуть за кошти держбюджету, діти знаходитимуться на повному державному утриманні.

✍️Навчальна програма у ліцеях відповідає державному стандарту України та містить дві складові. Основну, яка є типовою і затвердженою Міносвіти та варіативну, яка буде наповнена інтерактивними та інноваційними дисциплінами.

✔️ Мета наших ліцеїв — працювати для родин героїв, яких ми маємо сьогодні, і для формування майбутніх героїв нашої країни. Ми якісно підійшли до організації освітнього навчально-виховного процесу і формуємо розвинену інфраструктуру щодо цього. У цих ліцеях у процесі навчання будуть застосовуватися найсучасніші технології та методики», — наголосила Інна Ящук.

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Back to top button