Україна

Держоператор тилу обіцяє, що зимова форма для ЗСУ буде доставлена вчасно


Держоператор тилу обіцяє, що зимова форма для ЗСУ буде доставлена вчасно

Здебільшого контракти були укладені у травні-червні. Станом на сьогодні йде виконання поставок на замовлення.

Генеральний директор ДП Державний оператор тилу Арсен Жумаділов заявив, що зимова форма для військових, яку закуповує Державний оператор тилу, буде в повному обсязі доставлена в належні строки і з урахуванням додаткових потреб Сил оборони. Про це він сказав в коментарі Укрінформу.

“Вся зимова форма була нами законтрактована… Здебільшого контракти були укладені у травні-червні, не так, як у попередні періоди, коли вони укладались в липні-серпні. Станом на сьогодні йде виконання поставок на наше замовлення. Ми очікуємо, що вся зимова форма буде в повному обсязі поставлена в належні строки”, – зазначив Жумаділов.

Керівник ДОТ додав, що всі додаткові потреби враховані.

“До нас довели додаткову потребу навесні. Я не буду називати цифри… Ми змогли більшість цієї потреби закрити за рахунок економії. Тож ця потреба нами була прийнята до виконання як додаткова, і по ній так само були укладені контракти, зараз триває виконання постачання”, – повідомив Генеральний директор ДП Державний оператор тилу.

У контексті постачання харчування до ЗСУ, за його словами, системні проблеми ліквідовані.

За його словами, по харчуванню теж уже немає системних проблем.

“У липні ми почали виконувати постачання за новими контрактам, і мабуть, ця ситуація вперше за довгий строк, коли при переключенні постачальників не відбулося системного збою у постачанні для військових частин”, – наголосив керівник ДОТ.

У червні, за його словами, відбулися всі процедури, було вжито заходів для того, щоб лише спроможні постачальники виконували поставки харчування.

Нагадаємо, Державний оператор тилу вперше закуповуватиме форму для льотного складу Збройних сил України.

Нагадаємо, за перший квартал 2024 року Державний оператор тилу уклав 155 договорів на суму 23,8 млрд гривень. Економія за напрямом речового майна становила 450 млн гривень, за напрямом пально-мастильних матеріалів – 2,6 млрд гривень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six + 20 =

Back to top button