Світ

У РФ чоловіка засудили до 20 років тюрми за спробу отруїти військових

У РФ чоловіка засудили до 20 років тюрми за спробу отруїти військових

Фото: АР (ілюстративне фото)

Жителя Алтайського краю засудили до 20 років позбавлення волі

Фігурант, обслуговуючи польову кухню та думаючи, що вона призначена для військових, нібито додав у воду інсектицидний засіб.

У Росії суд ухвалив вирок жителю Алтайського краю, який нібито намагався отруїти російських військових. Про це повідомляють ЗМІ та ТГ-канали.

За версією слідства, чоловік зв’язався в соцмережі Однокласники з деякими українцями і в ході листування з ними неодноразово позначав своє негативне ставлення до чинного політичного курсу Росії.

З метою надання допомоги Україні фігурант, обслуговуючи польову кухню та думаючи, що вона призначена для військових, нібито додав у воду інсектицидний засіб (хімзасіб, призначений для знищення комах – ред.). Потім він надіслав відеодокази до Telegram своїм “кураторам”.

Зазначається, що вода не була використана, ніхто не постраждав.

Суд засудив чоловіка до 20 років позбавлення волі з ув’язненням перших 4 років, а решті покарання – у виправній колонії суворого режиму, з обмеженням волі строком на 1 рік 6 місяців.

Нагадаємо, суд в РФ визнав винним у державній зраді росіянина, який планував стати до лав легіону Свобода Росії (ЛСР). Судова інстанція призначила йому покарання – 10 років позбавлення волі в колонії суворого режиму.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 − seven =

Back to top button