Україна

Генштаб розповів про бої на дев’яти напрямках


Генштаб розповів про бої на дев яти напрямках

Найбільш напружена ситуація залишається на Покровському напрямку. Запеклі бої точаться в районах дев’яти населених пунктів.

З початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 74. ЗСУ відбивають врожі штурми на дев’яти напрямках, повідомив Генштаб у вівторок, 30 липня.

Так, на Харківському напрямку відбулося чотири бойових зіткнення. Наші захисники стали на заваді трьом атакам росіян поблизу Вовчанська. Відбиття ще одного штурму триває.

На Куп’янському напрямку ворог три рази намагався покращити тактичне положення в районах Новоосинового та Піщаного. Зараз тривають дві атаки.

На Лиманському напрямку ворог атакує в районах Макіївки, Невського, Верхньокам’янського, Переїзного, Виїмки та у Серебрянському лісі. Загалом на цьому напрямку нараховується 12 боєзіткнень, з яких шість тривають.

Також продовжується бій в районі Часового Яру на Краматорському напрямку. Одну атаку вже відбито.

На Торецькому напрямку противник вже шість разів  атакував позиції наших військ. На цей час бої тривають поблизу Північного та Нью-Йорка. 

Найбільш напружена ситуація залишається на Покровському напрямку. В районах Зеленого Поля, Калинового, Воздвиженки, Новоолександрівки, Веселого, Сергіївки, Лисичного, Тимофіївки та Яснобродівки точаться запеклі бої. Наразі ворог здійснив 32 штурми.

На Курахівському напрямку триває одне боєзіткнення в районі Красногорівки. Дев’ять атак вже відбито поблизу Парасковіївки та Костянтинівки.

На Времівському напрямку наші воїни чотири штурми в бік Великої Новосілки.

На Оріхівському напрямку відбито одну атаку ворога.

Нагадаємо, британська розвідка вважає, що Росія може продовжити тактичний наступ у найближчі тижні, попри обмежені загальні оперативні можливості.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × four =

Back to top button