Світ

Напад з ножем в Британії: стали відомі подробиці

Напад з ножем в Британії: стали відомі подробиці

Фото: Sky News

17-річний нападник увірвався на захід у танцювальній школі, присвячений Тейлор Свіфт

Нападником виявився 17-літній підліток. Він завдав смертельних поранень двом дітям, ще шість людей – у критичному стані.

Двоє дітей загинули і ще дев’ять людей дістали поранення різного ступеня тяжкості в результаті нападу з ножем у місті Саутпорт на північному заході Англії в понеділок, 29 липня. Про це з посиланням на заяву шеф-констебля поліції Саутпорта Серени Кеннеді, повідомляє британський телеканал Sky News.

За її словами, 17-річний нападник увірвався на захід у танцювальній школі, присвячений Тейлор Свіфт.

Двоє дітей загинули, а ще дев’ять дістали ножові поранення різного ступеня тяжкості. Шість дітей і двоє дорослих перебувають у критичному стані.

Кеннеді підтвердила, що за підозрою в убивстві затримали 17-річного хлопця родом з Кардіффа. Поліція поки що не встановила мотив нападника, проте не вважає, що він пов’язаний із тероризмом.

Як ми вже писали, в місті Саутпорті правоохоронці затримали підозрюваного в нападі з ножем на відвідувачів літнього клубу.

Додамо, що у Варшаві 26-річний чоловік 22 липня напав з ножем на двох 15-річних хлопців з України. Підлітків доставили до лікарні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 + 7 =

Back to top button