Україна

Генштаб повідомив деталі удару по Курській області


Генштаб повідомив деталі удару по Курській області

Бійці Центру спеціальних операцій “А” вивели з ладу електропідстанції країни-агресора, що забезпечували функціонування залізниці.

Українські захисники атакували кілька електропідстанцій у Курській області, що забезпечували функціонування залізниці. Про це повідомив на своєму Telegram-каналі Генеральний штаб Збройних сил України.

Операцію провели бійці Центру спеціальних операцій “А” Служби безпеки України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

За інформацією Генштабу, є інформація про роботу в Курській області систем протиповітряної оборони та вибухи в районах щонайменше чотирьох електропідстанцій.

“Фіксуються перебої з електропостачанням у Понировському, Курському та Солнцевському районах Курської області”, – йдеться в повідомленні.

У Генштабі наголосили, що промисловість РФ працює на війну проти України, тому є законною ціллю. При цьому підстанції забезпечують функціонування залізниці, якою окупанти перевозять озброєння та військову техніку.

“Заходи щодо підриву військово-економічного потенціалу ворога триватимуть до припинення загарбниками збройної агресії проти українського народу”, – додали в Генштабі.

Як ми вже писали, в ніч проти неділі, 28 липня, у Курській області Росії прогриміли вибухи і спалахнула пожежа.

Жителі російського Курська повідомляють про сильну пожежу

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 5 =

Back to top button