Події

❗️Детективи ТУ БЕБ у Київській області спільно з оперативниками Кіберполіції …

❗️Детективи ТУ БЕБ у Київській області спільно з оперативниками Кіберполіції викрили масштабну схему нелегального виробництва рідин для електронних сигарет. Загальна ринкова вартість вилученої із незаконного обігу підакцизної продукції становить майже 365 млн грн.

????️‍♂️ Слідством встановлено, що група осіб організувала у Києві та Київській області підпільне виготовлення рідин, що використовуються в електронних сигаретах. Повний цикл масового виробництва контрафактної продукції налагодили в спеціально обладнаних цехах на промисловому устаткуванні.

➡️ Виробники пропонували широкий асортимент товару для заправки вейпів. Для рідин використовували чотири основні компоненти: нікотин, пропіленгліколь, гліцерин, ароматизатори. Продукцію фасували у пластикові ПЕТ флакони. Готовий товар розповсюджувався по всій території України.

➡️ Детективи БЕБ та співробітники Кіберполіції провели обшуки на підпільному виробництві, складських та офісних приміщеннях. З незаконного обігу вилучено 1,8 млн одиниць рідини для електронних сигарет, понад 15 тис. одноразових електронних пристроїв, майже 15 тис. літрів хімічної сировини, обладнання та фурнітуру для виробництва. Крім того, вилучено понад 6 млн грн в еквіваленті та 6 транспортних засобів.

❗️Орієнтовна вартість конфіскованої готової продукції становить майже 365 млн гривень.

Досудове розслідування триває. Встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.

????Оперативний супровід здійснюють працівники Департаменту Кіберполіції Національної поліції України. Процесуальне керівництво – прокурори Київської обласної прокуратури.

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 − six =

Back to top button