Україна

Сили оборони збили ракету РФ і чотири “шахеди”


Сили оборони збили ракету РФ і чотири шахеди

Цілі було збито силами та засобами Сил оборони України у Дніпропетровській, Полтавській, Харківській та Київській областях.

Сили оборони України вночі збили російську керовану авіаційну ракету Х-59/Х-69 і чотири ударні БПЛА типу Shahed. Про це 27 липня повідомив командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук.

За його словами, ворог атакував керованою авіаційною ракетою Х-59/Х-69 із повітряного простору ТОТ Запорізької області та чотирма ударними БпЛА Shahed із Приморсько-Ахтарська – РФ.

Зазначається, що цілі було збито силами та засобами Сил оборони України у Дніпропетровській, Полтавській, Харківській та Київській областях.

Також протягом минулої та за поточну добу протиповітряною обороною знищено ще вісім повітряних цілей на південному та північно-східному напрямках: 4 розвідувальні БпЛА Supercam, 1 ударно-розвідувальний БпЛА Форпост, 1 БпЛА  (тип встановлюється), 2 баражуючі боєприпаси Ланцет.

Нагадаємо, підрозділи радіоелектронної боротьби Сухопутних військ ЗСУ з 18 по 24 липня уразили і знищили 7916 ворожих БпЛА.

Генштаб оновив втрати РФ у війні

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × five =

Back to top button