Події

#ЦПД_пояснює: ⚡️Як пропаганда виправдовує рф спекуляціями на тему «дітей Донба…

#ЦПД_пояснює:
 
⚡️Як пропаганда виправдовує рф спекуляціями на тему «дітей Донбасу»

 
Цьогоріч на всій територій рф і тимчасово окупованих територіях України будуть помпезно відзначати так званий «День пам’яті дітей – жертв війни на Донбасі».
 
▫️Ресурси країни-терористки активно поширюють пропагандистські матеріали, присвячені «дню пам’яті», в яких тиражують дезінформацію, маніпуляції, відверті фейки та звинувачення України в «розв’язанні війни, від якої гинуть діти».
 
▫️Завдяки цій цинічній кампанії кремль намагається виправдати загарбницьку війну проти України, дегуманізувати українців і пропагувати ненависть до всього українського.
 
Крім того, показовими меморіальними заходами росія намагається перекладати відповідальність за власні воєнні злочини, в тому числі проти дітей. Зокрема, за терористичний удар по дитячий лікарні «Охматдит» у Києві.
 
❗️Насправді саме росія розв’язала війну у 2014 році й тільки вона відповідальна за загибель цивільного населення та дітей Донбасу. А за більш як 2 роки від початку повномасштабного вторгнення від рук росіян загинуло понад 500 українських дітей, близько 2000 отримали поранення. Тисячі українських дітей були насильно вивезені в росію.

???? TG  FB  INST  YT  TW  TT  WA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × 3 =

Back to top button