Україна

Вбивство Фаріон: затриманому оголошено підозру


Вбивство Фаріон: затриманому оголошено підозру

Судове засідання з обрання запобіжного заходу підозрюваному відбудеться у п’ятницю Галицькому райсуді міста Львів.

Правоохоронці повідомили підозру 18-річному мешканцю Дніпра у вчиненні умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК України) громадської діячки скликання Ірини Фаріон. Про це сказав заступник генпрокурора Антон Войтенко під час брифінгу у Львові, повідомив Офіс генпрокурора у п’ятницю, 26 липня.

“Прокурори погодили клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Наразі клопотання направлено до Галицького райсуду м. Львова”, – йдеться у повідомленні.

Судове засідання з обрання запобіжного заходу підозрюваному відбудеться сьогодні о 13:00 у Галицькому райсуді міста Львів.

Як відомо, увечері 19 липня Ірину Фаріон було вбито з вогнепальної зброї у Львові. А 25 липня російське неонацистське угруповання NS/WP взяло на себе відповідальність за вбивство Фаріон.

Напередодні правоохоронці затримали у Дніпрі підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон. Очільник МВС Ігор Клименко повідомив, що 18-річний затриманий є мешканцем Дніпра. За даними ЗМІ, затриманий – футболіст-юніор з Дніпра на ім’я В’ячеслав Зінченко.

Вбивство Фаріон: МВС заявило про витік інформації

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

thirteen − 5 =

Back to top button