Події

❕Ігор Клименко про вбивство Ірини Фаріон: Затриманий готувався як мінімум дв…

Forwarded From МВС України

Ігор Клименко про вбивство Ірини Фаріон: Затриманий готувався як мінімум два місяці

Про це Міністр внутрішніх справ України повідомив у етері «Єдиних новин».

На переконання очільника МВС, доказова база, яка була зібрана правоохоронцями, достатня для того, щоб було пред’явлено затриманій особі відповідне звинувачення.

✔️ Ми прослідкували його рух, пересування, ми прослідкували, як він переодягався, яким чином змінював ходу, яким чином змінював маршрути пересування, як мінімум він змінював три рази місця проживання», — зазначив Ігор Клименко.

Для затримання підозрюваного у вбивстві оперативні служби, підрозділи кримінального аналізу, слідства працювали безперервно 139 годин.

Підрозділи Національної поліції й Національної гвардії прочесали 100 гектарів територій. Опитано сотні свідків, оброблено й розшифровано десятки терабайтів інформації з сотень відеокамер спостереження. На кордоні було перевірено близько 58 000 осіб відповідного віку, які виїжджали за межі нашої держави.

????Правоохоронці розглядають версії мотиву злочину, які вже озвучували: це і можливий російський слід, це і громадська діяльність жертви, і особиста неприязнь до неї. Міністр зауважив, що слідчі розглядають також й інші версії.

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × 4 =

Back to top button