Світ

Підрив офіцера ГРУ: у Туреччині затримали підозрюваного

Підрив офіцера ГРУ: у Туреччині затримали підозрюваного

Фото: Скріншот

Затриманий Євген Серебряков

Підозрюваний Євген Серебряков прибув вранці літаком з Москви у турецьке курортне місто Бодрум.

Спецслужби Туреччини затримали підозрюваного у підриві офіцера російської військової розвідки (ГРУ) у Москві. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Єрлікая у соцмережі Х в середу, 24 липня.

За його словами, сьогодні вранці з відповідним запитом звернулися представники російського підрозділу Інтерполу. Підозрюваний Євген Серебряков сьогодні прибув літаком з Москви у турецьке курортне місто Бодрум.

“З цього питання була забезпечена необхідна координація з Управлінням розвідки, Департаментом Інтерполу/Європолу, Управлінням MİT, Управлінням імміграційного управління, Департаментом по боротьбі з тероризмом та Департаментом поліції провінції Мугла, а також ідентифікаційними даними та фотографіями. було виявлено. Чоловіка затримали сьогодні в Бодрумі наші підрозділи поліції провінції Мугла”, – написав Єрлікая і додав відео затримання підозрюваного.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Москві було підірвано автомобіль Toyota Land Cruiser. Постраждали дві людини, один з яких був військовим. Пізніше стало відомо, що мова йде майора ГРУ Андрія Торгашова. Він отримав важкі поранення, але вижив.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 3 =

Back to top button