Україна

Умєров обговорив з Остіном необхідність ударів по РФ


Умєров обговорив з Остіном необхідність ударів по РФ

Український міністр наголосив, що Україна повинна мати право знищувати російські аеродроми, з яких бойові літаки бомбардують українські міста.

Міністр оборони України Рустем Умєров у вівторок, 23 липня, обговорив із міністром оборони США Ллойдом Остіном ситуацію на фронті. Про це Умєров розповів у соцмережі X, зазначивши, що розмова була продуктивною.

Також під час розмови Умєров підкреслив важливість і терміновість зняття заборон на далекобійні удари.

“Сьогодні у мене відбулася продуктивна розмова з моїм американським колегою Ллойдом Остіном. Ми обговорили останні події на фронті та нагальні потреби на полі бою. Я ще раз підкреслив важливість і терміновість скасування заборон на далекобійні удари”, – заявив він.

Умєров підкреслив, що Україна повинна мати право знищувати російські аеродроми, з яких бойові літаки бомбардують українські міста і критично важливу інфраструктуру.

Нагадаємо, кілька днів тому у Білому домі заявили, що не мають однозначної відповіді, чи дозволить Джо Байден використовувати американську зброю для глибоких ударів по Росії. 

Раніше Кореспондент.net розбирався, чому західні партнери України тягнуть з дозволом на далекі удари по території Росії. Навіть жорстокі удари росіян по дитячій лікарні Охматдит у Києві не переконали партнерів зняти обмеження.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × 2 =

Back to top button