Цікаве

Печиво зі старого записника! Його пекли всі бабусі! Той самий улюблений і дуже добрий рецепт з дитинства!

Ділюсь рецептом старим, але дуже смачним! Готую домашнє слойоне печиво, воно чудове на смак! Беру мінімум інгредієнтів, завжди виходить смачно!

Інгредієнти:

  • масло або маргарин 250 г
  • дрібка солі
  • 1 жовток
  • 5 ст. л. сметани більшої жирності
  • борошно 300-320 г
  • 1 білок + цукор

Приготування:

До м’якого вершково масла додаю дрібку солі, жовток та сметану.

Перемішую все за допомогою вінчика або міксером на середній швидкості декілька секунд.

У два етапи додаю просіяне борошно, замішую тісто. Загортаю у харчову плівку, кладу до холодильника на 30 хвилин.

Дістаю тісто і ділю на 2 частини.

Розкачую частини тіста на пласти товщиною пів сантиметра, вирізаю формочками печиво.

Вирізане печиво обмакую спочатку в білку, тоді панірую в цукрі.

Викладаю на деко застелене пергаментом. Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 20-25 хвилин.

Ось таке дуже смачне печиво до чаю виходить!

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven + thirteen =

Back to top button