Україна

Обстріл Марганця: росіяни поцілили по будинку сімейного типу


Обстріл Марганця: росіяни поцілили по будинку сімейного типу

Влучання прийшлося в дах будівлі, де мешкало 12 дітей – вихованців будинку сімейного типу. Троє дітей отримали поранення.

Нацполіція повідомила подробиці атаки росіян на Марганець Дніпропетровської області, під час якої постраждали діти. Зазначається, що війська РФ обстріляли будинок сімейного типу.

“Сьогодні, близько 10-ї години ранку, ворог скерував  безпілотник на приватний будинок у м. Марганець. Влучання прийшлося в дах однієї з будівель, де мешкало 12 дітей – вихованців будинку сімейного типу. На момент прильоту всередині перебували двоє хлопців 14 років та один  13-річний. Вони отримали поранення. Інші діти, які виховуються в родині, не постраждали – вони перебували в  іншому приміщенні”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підлітків негайно евакуювали з місця події та госпіталізували до обласної лікарні.

На місці події продовжують працювати поліцейські. Триває документування воєнного злочину, який вчинили окупанти проти мирного населення Нікопольщини.

 

 

Нагадаємо, російські агресори атакували місто Марганець у Дніпропетровській області. Поранень зазнали троє дітей.

Також повідомлялося, що росіяни вранці 23 липня вдарили по Очакову на Миколаївщині. Четверо людей, серед яких двоє підлітків, дістали поранення.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seven + 1 =

Back to top button