Україна

Застрелив прикордонника через ревнощі: військовому повідомили про підозру


Застрелив прикордонника через ревнощі: військовому повідомили про підозру

Офіцер дізнався про можливі близькі взаємини дружини з військовослужбовцем прикордонної служби та приїхав в один із готелів Тернополя, де здійснив у нього кілька пострілів.

Військовослужбовцю, який 21 липня у готелі в Тернополі застрелив прикордонника через ревнощі, повідомили про підозру. Про це інформує Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону у понеділок, 22 липня.

Повідомлено про підозру 36-річному військовослужбовцю військової частини за фактом умисного вбивства. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

За даними слідства, офіцер дізнався про можливі близькі взаємини дружини з військовослужбовцем прикордонної служби та приїхав до нього в один із готелів Тернополя.

Під час конфлікту підозрюваний дістав із кобури пістолет та здійснив сім пострілів у 25-річного прикордонника, від яких той загинув.

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, в одному з готелів Тернополя військовослужбовець у званні майора застрелив бійця Держприкордонслужби. Той від отриманих поранень помер.

На Закарпатті прикордонники затримали 61-річного чоловіка, який намагався об’їхати контрольний пост, спричинив конфлікт і поранив ножем прикордонника.

На Одещині прикордонник вбив дезертира – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 + 4 =

Back to top button