Україна

Охматдит оголосив тендер на ремонт лікарні після удару Росії


Охматдит оголосив тендер на ремонт лікарні після удару Росії

Проєкт реалізується за моделлю Проєктуй-будуй, що передбачає виконання одним підрядником i проєктування, i виконання будівельних робіт.


Благодійний фонд Охматдит – Здорове дитинство оголосив тендер на ремонт фасаду та внутрішнього опорядження лікарні, яка постраждала внаслідок російської ракетної атаки 8 липня. Про це повідомляється на сайті лікарні в понеділок, 22 липня.
 
“Шукаємо надійних партнерів для виконання будівельних та ремонтних робіт, щоб якнайшвидше повернути наш заклад до нормального функціонування та зробити його ще кращим”, – йдеться в повідомленні. 
 
Проєкт реалізовуватиметься за моделлю Проєктуй-будуй, тобто підрядник має спроєктувати і виконати будівельні роботи.
 
Переможець тендеру матиме десять днів на розробку та затвердження графіку робіт, а після підписання договору – 45 календарних днів на встановлення вікон та внутрішній ремонт приміщень і п’ять місяців на виконання фасадних робіт. 
 
Гарантія виконаних робіт – 10 років.
 
Нагадаємо, 8 липня росіяни завдали масованого ракетного удару по Україні. Однією з цілей стала дитяча лікарня Охматдит у Києві. Під час удару в закладі перебували 627 дітей, восьмеро з них зазнали поранень, двоє дорослих загинули. Пізніше від поранень помер ще один хлопчик.

СБУ встановила, що росіяни вдарили по Охматдиту крилатою ракетою Х-101.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + five =

Back to top button