Україна

У ДПСУ повідомили про кількість відмов у виїзді чоловікам за добу


У ДПСУ повідомили про кількість відмов у виїзді чоловікам за добу

З кожним днем кількість відмов чоловікам у перетині кордону через відсутність військово-облікового документа також зменшується.

Минулої доби не пропустили за кордон 28 осіб через відсутність військово-облікового документа. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в етері телемарафону у понеділок, 22 липня.

Демченко зазначив, що кількість відмов чоловікам у перетині кордону через відсутність військово-облікового документа зменшується з кожним днем.

“Частка перетинів кордону на виїзд та в’їзд чоловіками суттєво не збільшується. Основна категорія тих, хто перетинає кордон, – це жінки, діти, люди похилого віку, іноземці. Загалом за літній період, починаючи з червня, пасажиропотік значно зріс. Зокрема у вихідні становить близько 130 тисяч осіб за добу в обох напрямках. У будні – до 120 тисяч осіб, котрі перетинають кордон в обох напрямках”, – пояснив він.

За вчорашній день кількість перетинів кордону становила близько 131 тисячі в обох напрямках. В Україну в’їхало на 13 тисяч більше громадян, ніж виїхало.

Також речник зауважив, що минулої доби не пропустили за кордон 28 осіб через відсутність військово-облікового документа.

Нагадаємо, з 17 липня для виїзду за кордон чоловікам від 18 до 60 років потрібен військовий квиток.

Міноборони поділилося інструкцією, як згенерувати електронну копію військово-облікового документа.

З 18 травня 2 млн українців оновили свої військово-облікові дані у Резерв+.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

thirteen − 1 =

Back to top button