Цікаве

Смачніші за мʼясо! Готую оладки з самого простого і дешевого продукту, а виходить така смакота!

Капустяні оладки це те, що люблю готувати нашвидкуруч! Дуже просто з простих інгредієнтів!

Інгредієнти:

  • свіжа капуста – 400- 450 г
  • цибуля – 1/2 шт.
  • яйце – 2 шт.
  • йогурт або сметана – 4 ст. л.
  • сіль, перець за смаком
  • свіжий або сушений часник
  • борошно – 3-4 ст. л.
  • рослинна олія для смаження

Приготування:

Свіжу капусту нарізаю дрібно. В каструлю кладу друшляк, кладу капусту та заливаю кип’ятком, залишаю на 10-15 хвилин.

Капусту просиджую повністю від води, а ще краще віджати її. Нарізаю дрібно цибулю.

Додаю яйця, йогурт або сметану, за смаком сіль, перець та часник. Перемішую.

Всипаю бороно та перемішую до однорідності.

Розігріваю олію на сковорідці. Столовою ложкою формую оладки. Обжарюю з обох боків. В кінці зайвий жир забираю паперовими рушничками.

Подаю зі сметанкою чи улюбленим соусом, гарно підійде часниковий!

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 + 10 =

Back to top button