Україна

У готелі Тернополя військовий застрелив прикордонника


У готелі Тернополя військовий застрелив прикордонника

Конфлікт виник на ґрунті ревнощів. Майор шість разів вистрелив у прикордонника з пістолета Glok-17.


В одному з готелів Тернополя військовослужбовець у званні майора застрелив бійця Держприкордонслужби. Той від отриманих поранень помер. Про це в коментарі hromadske розповіла речниця Спеціалізованої прокуратури Західного регіону Юлія Шевченко.
 
Подія трапилася у ніч проти 21 липня. Офіцер однієї з військових частин здійснив кілька пострілів у 25-річного бійця Держприкордонслужби. У них виник конфлікт на ґрунті ревнощів. Від отриманих поранень прикордонник загинув на місці.

Офіцера затримали. Йому готують підозру в умисному вбивстві та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Видання Тернополянин з посиланням на власні джерела пише, що майор застав свою дружину з коханцем – головним сержантом одного із прикордонних загонів. Обманутий чоловік шість разів вистрелив у суперника з пістолета Glok-17, який закріплений за ним.

Нагадаємо, на Закарпатті прикордонники затримали 61-річного чоловіка, який намагався об’їхати контрольний пост, спричинив конфлікт і поранив ножем прикордонника.

На Одещині прикордонник вбив дезертира – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 + nine =

Back to top button