Україна

Зеленський відреагував на вбивство Фаріон


Зеленський відреагував на вбивство Фаріон

Ірину Фаріон поховають на Личаківському кладовищі у Львові у понеділок, 22 липня. Попрощатися з нею можна буде в місцевому храмі до 22:00 неділі.

Правоохоронці продовжують розслідувати вбивство громадської діячки та колишнього народного депутата Ірини Фаріон. Розглядаються всі версії, включно з тією, “що веде в Росію”. Про це написав президент Володимир Зеленський у Telegram в суботу, 20 липня.

За його словами, зранку були нові доповіді міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка та глави Служби безпеки України Василя Малюка щодо розслідування резонансного вбивства.

“Відпрацьовуються всі доступні камери спостереження, триває опитування свідків, обстежується територія кількох районів. Досліджуються всі версії, включно з тією, що веде в Росію”, – повідомив глава держави.

Зеленський наголосив, що задіяні всі необхідні сили Нацполіції та СБУ для пошуку злочинця. Міністр внутрішніх справ, заступники генерального прокурора та керівників Національної поліції й СБУ перебувають у Львові.

“Вдячний кожному, хто допомагає розслідуванню. Мої співчуття сімʼї та всім близьким Ірини Фаріон”, – додав глава держави.

Також стало відомо, що Ірину Фаріон поховають у понеділок на Личаківському кладовищі у Львові. Про це повідомила її дочка Софія Семчишин у Facebook.

“Чин похорону розпочнеться в понеділок, 22 липня, о 14:00 у гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла на вулиці Театральній, 22”, – написала вона.

Також Семчишин розповіла, що парастас за Іриною Фаріон розпочнеться в тому ж храмі завтра, 21 липня, о 19:00.

“Попрощатися можна буде в храмі до 22:00 неділі”, – додала вона.

Нгадаємо, увечері 19 липня Ірину Фаріон було поранено в голову з вогнепальної зброї біля її будинку. Її доставили в лікарню, але медики не змогли врятувати їй життя через важке поранення.

За фактом замаху було відкрито кримінальну справу, яку після смерті перекваліфікували на умисне вбивство. Зараз вбивцю розшукують правоохоронці.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × four =

Back to top button