Події

Організація нападу та «віджим» бази відпочинку на узбережжі Чорного моря – гол…

Організація нападу та «віджим» бази відпочинку на узбережжі Чорного моря – голові міськради на Одещині повідомлено про підозру

????Керівництво Одеської обласної прокуратури повідомило про підозру очільнику однієї з міськрад на Одещині за фактом організації вимагання передачі права на майно з погрозою насильства над потерпілим, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану (ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 189 КК України).

????За даними слідства, міський голова, спільно з підконтрольними йому особами, організував напад на співвласницю бази відпочинку на узбережжі Чорного моря.

????Під час нападу на потерпілу із загрозою застосування насильства стосовно неї та її близьких родичів жінці висунули вимогу про передачу 50 % корпоративних прав на об’єкт.

????Спільними діями правоохоронних органів протиправні дії припинено, встановлюється повне коло учасників причетних до злочину.

????Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

????Заходи з викриття протиправної діяльності здійснювалися прокурорами спільно зі слідчими Нацполіції за оперативного супроводу СБУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × 2 =

Back to top button