Україна

На Закарпатті чоловік поранив прикордонника ножем


На Закарпатті чоловік поранив прикордонника ножем

Після майже 3-годинного перебування на контрольному посту прикордонники все ж затримали чоловіка.


Прикордонники на Закарпатті затримали 61-річного чоловіка, який намагався об’їхати контрольний пост, спричинив конфлікт і поранив ножем прикордонника. Про це повідомила пресслужба ДПСУ в четвер, 18 липня.
 
Зазначається, що порушник поранив ножем прикордонника Мукачівського загону, який без жодної подряпини повернувся з двох бойових ротацій з Донеччини.
 
61-річний житель закарпатського села Буштино не виконав вимоги щодо зупинки та намагався втекти від правоохоронців. Коли його авто заблокували, він зачинився в салоні й почав крізь привідчинене вікно сперечатися з прикордонниками, називаючи їхні дії незаконними.

“Водночас водій намагався створити максимум дискомфорту іншим учасникам дорожнього руху, заблокувавши дорогу. Він сперечався з водіями та пасажирами інших транспортних засобів, викликав поліцію, а коли прибула слідчо-оперативна група, відмовився з нею спілкуватися”, – йдеться у повідомленні.

Прикордонники намагалися затримати порушника. Водій не покинув салон автомобіля, а дістав ніж та постійно ним розмахував. Чоловік відмовлявся від допомоги медиків швидкої допомоги та спершу відмовлявся від води, яку пропонували прикордонники, бо вважав, що вона отруєна.
 

Після майже 3-годинного перебування на контрольному посту прикордонники, застосувавши фізичну силу та кайданки, все ж затримали чоловіка.
 
На затриманого оформили адмінпротокол за порушення прикордонного режиму та злісну непокору прикордонникам.

Нагадаємо, днями в Одеській області четверо чоловіків напали на прикордонний наряд. Одного зі зловмисників було застрелено.

Жінка намагалася виїхати до Угорщини з бойовою гранатою

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × two =

Back to top button