Україна

Хабар у $170 тисяч: суд відправив під варту прокурора Офісу генпрокурора


Хабар у $170 тисяч: суд відправив під варту прокурора Офісу генпрокурора

ВАКС відправив прокурора під варту строком на 60 днів з альтернативою внесення 4 млн гривень застави.


Суд обрав запобіжний захід одному з фігурантів справи про хабар в Офісі генпрокурора. Прокурора взяли під варту з можливістю вийти під заставу. Про це повідомила пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в четвер, 18 липня.
 
Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід прокурору Офісу генпрокурора, якого викрили на хабарі у 170 тисяч доларів. За інформацією РБК-Україна, мова йде про Олега Гунька.

Суд частково підтримав позицію прокурора САП та застосував до прокурора запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів з альтернативою внесення 4 млн гривень застави. Якщо фігурант вийде під заставу, на нього одягнуть електронний браслет.
 
Нагадаємо, 16 липня правоохоронці повідомили, що на хабарі викрили двох прокурорів Офісу генпрокурора. Одного з них затримали на робочому місці.
 
Слідство встановило, що прокурори одержали 170 тисяч доларів в обмін на обіцянку закрити кримінальне провадження та зняти арешт з майна, арештованого в межах цього провадження.

17 липня Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід народному депутату Миколі Задорожньому, якого підозрюють у “відкаті” на 3,4 млн гривень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 − 1 =

Back to top button