Україна

У ЗСУ впроваджують програму щодо збереження життя військових – Генштаб


У ЗСУ впроваджують програму щодо збереження життя військових - Генштаб

Дана програма – універсальна система для кожного підрозділу, ключовим пріоритетом якої є збереження життя українських воїнів.

У ЗСУ завершили розробку й почали впроваджувати комплексну програму дій Збереження життя військовослужбовців. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що дана програма – універсальна система для кожного підрозділу, ключовим пріоритетом якої є збереження життя українських воїнів.

В програмі особливу увагу буде приділено вдосконаленню підготовки українських військових і підвищенню якості їх навчання, забезпеченню відпочинку особового складу, що виконує бойові завдання, та низці інших заходів, а також покращенню надання медичної допомоги на всіх етапах.

“Важливий аспект реалізації програми – це дії командирів підрозділів, адже на них покладена максимальна відповідальність за збереження життя особового складу. Ми боремося за нашу землю, але життя українського солдата – найважливіше. Позицію можна повернути, життя – ні”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 24 лютого 2022 року по 17 липня 2024 року загальні бойові втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно склали 562 510 осіб (+1110 за добу).

Ворог активізувався на трьох напрямках – Генштаб

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − thirteen =

Back to top button