Події

#ЦПД_пояснює: ⚡️ Керівник Центру протидії дезінформації, офіцер Сил оборони Анд…

#ЦПД_пояснює:
 
⚡️ Керівник Центру протидії дезінформації, офіцер Сил оборони Андрій Коваленко взяв участь у дискусії на тему «Медіа та війна: вплив медіа на свідомість» у рамках фестивалю «Дні ідей». 

 
Захід організували Аспен Інститут Київ та Impact Hub Odesa. Фестиваль об’єднав понад 70 лідерів, представників різних галузей — державного управління, місцевого самоврядування, бізнесу, громадського сектору та військової сфери.
 
Під час заходу обговорили вплив медіа на свідомість людей. Зокрема, спікери відзначили важливість соцмереж, які сьогодні стали не тільки ефективним засобом комунікації із суспільством, а й відкривають широкі можливості для маніпуляцій громадською думкою. 
 
❗️ Керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко під час свого виступу розповів про використання росією соцмереж для проведення інформаційних операцій на Заході, в країнах Глобального Півдня і в Україні, намагання ворога використовувати технологію створення «опозиційних медіа» для просування потрібних наративів аудиторії, що виступає проти режиму путіна. 
 
Очільник ЦПД також наголосив на важливості об‘єднання держави, вільних медіа та інфлюєнсерів у питаннях боротьби з російськими агентами, протидії інформаційним операціям та проведенню власних заходів проти російського впливу.

???? TG  FB  INST  YT  TW  TT  WA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 + eighteen =

Back to top button