Україна

Генштаб розповів про бої на 10 напрямках


Генштаб розповів про бої на 10 напрямках

Росіяни набільше атакують на Покровському напрямку. Бої точаться у районах населених пунктів Новоолександрівка, Калинове, Воздвиженка, Прогрес, Новоселівка Перша та Уманське.

З початку поточної доби на фронті сталося 65 бойових зіткнень. Найбільшу активність російські загарбники проявляють на Покровському напрямку, повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні у вівторок, 16 липня.

 
Так, на Харківському напрямку росіяни чотири рази атакували оборонні рубежі наших підрозділів поблизу Вовчанська та Глибокого.

На Куп’янському напрямку ворог здійснив вісім штурмів неподалік Степової Новоселівки, Піщаного, Синьківки, Берестового та Андріївки. Шість боїв закінчилися, ще два – тривають.

На Лиманському напрямку загарбники атакувала п’ять разів поблизу Невського та Макіївки. Чотири атаки вже відбито, ще одна – триває.

На Сіверському напрямку впродовж дня ворог сім разів атакував у районах Верхньокам’янського, Переїзного та Північного. Наші воїни шість штурмів відбили, ще одне боєзіткнення – триває.

На Краматорському напрямку загарбники п’ять разів здійснювали штурми.  Дві атаки зупинено поблизу Опитного та Часового Яру, ще три атаки тривають біля Кліщіївки.

На Торецькому напрямку противник атакував шість разів неподалік Північного, Торецька та Нью-Йорка. Чотири бої завершилися без успіху для ворога, ще два – продовжуються.

На Покровському напрямку з початку доби окупанти здійснили 14 штурмів у районах населених пунктів Новоолександрівка, Калинове, Воздвиженка, Прогрес, Новоселівка Перша та Уманське. ЗСУ стримують натиск противника та відбили дев’ять атак, п’ять боєзіткнень – досі тривають.

На Курахівському напрямку ворог став активнішим – 12 разів атакував поблизу Красногорівки, Георгіївки, Костянтинівки та Парасковіївки. Вісім боїв завершено, чотири – продовжуються.

На Времівському напрямку окупанти двічі атакували позиції наших військ біля Водяного. У результаті боєзіткнень росіяни зазнали невдачі.

На Оріхівському напрямку противник намагався прорвати оборону біля Малої Токмачки та Новоандріївки – успіху не мав.

Нагадаємо, за добу 15 липня на фронті було “відмінусовано” понад 1100 росіян. Загальні втрати країни-агресора Росії наближаються до 570 тисяч осіб.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × four =

Back to top button