Події

Наші наступні Герої — рятувальники з незламного Харкова Володимир Рідний — г…

Forwarded From МВС України

????Наші наступні Герої — рятувальники з незламного Харкова

Володимир Рідний — головний майстер-сержант служби цивільного захисту. У складі підрозділу одним із перших прибув для гасіння пожежі, що виникла в будівельному гіпермаркеті міста Харкова після ворожого удару керованими авіабомбами 25 травня 2024 року.

✔️ У гіпермаркеті було дуже багато горючих матеріалів, дуже швидке розповсюдження вогню, того дня був сильний вітер. Ну і складність в тому, що всередині могли бути люди. Їх потрібно було знайти, дістати, врятувати», — згадує Володимир Рідний.

Його колега — Сергій Рашевський, капітан служби цивільного захисту. Упродовж усієї рятувальної операції брав участь у цілодобовому розбиранні завалів та пошуку тіл загиблих.

✔️ Найстрашніше було діставати дітей. На жаль, ми бачили багато загиблих людей. Мабуть, я не знаю іншої професії, представники якої могли бачити стільки загиблих», — говорить рятувальник.

Історії харківських рятувальників, про їхню щоденну мотивацію та бойові виїзди — у відео.

➡️ ДИВИТИСЯ ВІДЕО ⬅️

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

YouTube
НАЙСТРАШНІШЕ БУЛО ДІСТАВАТИ ДІТЕЙ | рятувальники з ХАРКОВА | #герої

Наші наступні Герої – рятувальники з незламного Харкова. 36-річний Володимир Рідний – головний майстер-сержант служби цивільного захисту Головного Управління ДСНС у Харківській області. Рятувальник у складі свого підрозділу одним із перших прибув для гасіння…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 − 3 =

Back to top button