Події

???? Назавжди в строю: на Донеччині попрощалися із загиблим поліцейським Дмитр…

???? Назавжди в строю: на Донеччині попрощалися із загиблим поліцейським Дмитром Петренком

12 липня внаслідок влучання ворожого дрона в службовий автомобіль загинув поліцейський офіцер громади відділу превенції Покровського райуправління поліції капітан поліції Дмитро Петренко. Поліцейському навіки залишилось 38 років.

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну Дмитро брав активну участь у рятуванні людей. Поліцейський спільно з військовими та працівниками екстрених служб виїжджав на місця обстрілів, розбирав завали, допомагав постраждалим та доставляв їх до лікарні, а також займався евакуацією мешканців. Під обстрілами, ризикуючи власним життям, він розвозив по укриттях ліки, продукти та речі першої необхідності, щоб забезпечити людей найнеобхіднішим.

Дмитро Петренко був не лише відважним і відданим своїй справі поліцейським, але й люблячим чоловіком і батьком. Увесь вільний час він приділяв сім’ї.

Смерть Дмитра Петренка – це непоправна втрата для всієї поліцейської родини. Він назавжди залишиться в пам’яті колег як порядна, чесна, справедлива людина, яка завжди готова прийти на допомогу.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким загиблого.

????Вічна пам’ять!

#stoprussia #назавжди_в_строю

???? Facebook | X | Instagram | TikTok

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 1 =

Back to top button