Україна

Зеленський змінив склад Ставки


Зеленський змінив склад Ставки

Зокрема до Ставки введено командувача ССО ЗСУ Олександра Трепака й начальника Управління державної охорони України Олексія Морозова

Президент України Володимир Зеленський підписав указ щодо внесення змін до складу Ставки Верховного головнокомандувача. Відповідний указ №457/2024 оприлюднено на сайті президента у понеділок, 15 липня.

Так, до персонального складу Ставки верховного головнокомандувача введено командувача Сил спеціальних операцій (ССО) ЗСУ Олександра Трепака й начальника Управління державної охорони України Олексія Морозова.

Своєю чергою, зі складу Ставки виведено ексвіцепрем’єра з відновлення – міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександра Кубракова, колишнього командувача ССО ЗСУ Сергія Лупанчука та ексначальника УДО Сергія Рудя.

Указ президента набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, в українському уряд можуть відбутися кадрові зміни. Про це сказав президент Володимир Зеленський на пресконференції в Києві.

Раніше Зеленський провів кадрові перестановки в Управлінні державної охорони (УДО). Зокрема, в структурі з’явилося два заступники начальника.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seven + 20 =

Back to top button