Світ

Замах на Трампа: ЗМІ дізналися, як штаб Байдена змінить стратегію

Замах на Трампа: ЗМІ дізналися, як штаб Байдена змінить стратегію

Фото: gettyimage

У Байдена згорнули кампанію критики Трампа

Найближчими днями після стрілянини Білий дім і кампанія Байдена у передвиборчій агітації спиратимуться на розповідь про те, як він засуджував усі види політичного насильства.

Після замаху на Дональда Трампа передвиборчий штаб президента США Джо Байдена вирішив змінити стратегію, відмовившись від словесних нападок. Натомість передвиборча агітація міститиме заклики до єдності. Про це у неділю, 14 липня, повідомило агентство Reuters.

Зазначається, що за через кілька годин після стрілянини в Пенсильванії передвиборчий штаб Байдена зняв телевізійну рекламу та призупинив інші політичні комунікації, включно з тими, які висвітлювали обвинувачення Трампа у справі про виплату грошей порнозірці.

“Ми повинні об’єднатися як одна нація”, – сказав Байден під час виступу в Білому домі.

Він засудив політичне насильство і попросив американців “дозволити ФБР виконувати свою роботу”.

Співрозмовники Reuters розповіли, що найближчими днями після стрілянини Білий дім і кампанія Байдена у передвиборчій агітації спиратимуться на розповідь про те, як він засуджував усі види політичного насильства, включно з його різкою критикою “безладу”, що був спричинений студентськими протестами через війну Ізраїлю в Секторі Гази.

Раніше деякі республіканці звинуватили Байдена у тому, що це він нібито надихнув стрільця на спробу вбивства, критикуючи Трампа. Водночас відомо, що 20-річний підозрюваний був зареєстрований як республіканський виборець. Його мотиви достеменно невідомі.

Керівники кампанії Байдена заявили, що очікують, що спроба вбивства Трампа зменшить тиск з боку демократів у Конгресі на те, щоб 81-річний президент відмовився від участі в перегонах.

“Все закінчилося”, – повідомило агентству Reuters джерело в Білому домі щодо спроби витіснити Байдена з перегонів у 2024 році.

Інші джерела від Демократичної партії навпаки вважають, що такий погляд надто оптимістичним. Поточна хвиля дзвінків із критикою Байдена закінчилася, але очікується, що вона відновиться, коли президент знову наробить помилок, повідомив співрозмовник агентства.

Нагадаємо, що донори-демократи заморозили $90 млн, поки Джо Байден не відмовиться зняти свою кандидатуру з президентських виборів. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 5 =

Back to top button