Україна

Обстріли Донеччини: четверо загиблих, 21 поранений


Обстріли Донеччини: четверо загиблих, 21 поранений

Мирні жителі загинули в Мирнограді, Райгородку, Сіверську і Новоселівці Першій. Ще 21 людина в області за добу дістала поранення.

За добу на Донеччині російські військові вбили чотирьох цивільних, ще 21 мирний житель області дістав поранення. Про це вранці в п’ятницю, 12 липня, повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

“Росія вбиває цивільних! За 11 липня росіяни вбили чотирьох жителів Донеччини: у Мирнограді, Райгородку, Сіверську і Новоселівці Першій. Ще 21 людина в області за добу дістала поранення”, – йдеться в повідомленні.

Загальна кількість жертв серед мирного населення Донеччини на інфографіці нижче подана без урахування Маріуполя та Волновахи, в яких неможливо встановити точні дані, доки ці міста перебувають під російською окупацією.

 

Напередодні повіломлялося, що в Мирнограді росіяни вбили 15-річного підлітка і поранили трьох людей, серед яких – 13-річна дівчина.

Нагадаємо, в окремих населених пунктах Харківщини та Донеччини запровадили примусову евакуацію дітей. Вивезенню підлягають 186 дітей з їхніми родинами на Харківщині та 38 дітей з їхніми батьками – на Донеччині.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × 1 =

Back to top button