Цікаве

Дитяче Євробачення в Україні: рекордна кількість заявок на участь

Дитяче Євробачення в Україні: рекордна кількість заявок на участь

Фото: EBU
Дитяче Євробачення 2024 відбудеться в Іспанії

Цього року до лонгліста увійде не більше 15 вокалістів: його оголосять на платформах Суспільного до 25 липня.

Організатори національного відбору на дитячий пісенний конкурс Євробачення отримали рекордну кількість заявок на участь у конкурсі. Про це повідомляється на сайті Суспільного.

Загалом нашу країну на міжнародному пісенному конкурсі хочуть представити 309 виконавців. За даними медіакомпанії, більшість заявок подали сольні виконавці, 83% з яких – дівчата, а 17% – хлопці.

“48 годин щастя, радості, цікавих відкриттів та несподіваних моментів. Іноді шок, іноді милування, але завжди про музику, завжди про кохання. Саме так пройшли мої останні дві доби відбору та перегляду рекордних для нас 309 заявок. Мурашки по шкірі у передчутті звершень, які чекають на наших дітей попереду”, – зазначила музичний продюсер нацвідбору Світлана Тарабарова.

Цього року умови участі в конкурсі дещо змінилися. Щоб представити Україну на європейській сцені, юні співаки мали записати два кавери та особисту відеопрезентацію. Та попри це близько 19 % учасників додатково подали на розгляд оригінальну композицію.

Раніше повідомлялося, що Федеральний демократичний союз (UDF) оскаржує фінансування, виділене на організацію пісенного конкурсу Євробачення-2025.

Alyosha назвала суму, витрачену на участь у Євробаченні

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button