Україна

Екс-голову Верховного Суду Князєва спіймали біля кордону з Румунією – ЗМІ


Екс-голову Верховного Суду Князєва спіймали біля кордону з Румунією - ЗМІ

Нещодавно суд випустив Князєва під заставу 18 млн грн після року в СІЗО. А згодом з нього зняли електронний браслет, бо “вдома немає світла”.

Ексголову Верховного суду Всеволода Князєва спіймали за 1 км від кордону з Румунією на Закарпатті. Про це у середу, 10 липня, повідомив журналіст Віталій Глагола з посиланням на власні джерела. 
 
За його словами, Князєва затримано прикордонниками у селищі Солотвине в Закарпатській області.
 
“Князєв знаходиться у відділі прикордонної служби Солотвино. Уточнюється мета перебування поблизу державного кордону та перевіряється версія про можливу спробу незаконного перетину державного кордону України”, – повідомив журналіст. 
 
Глагола додав, що екс-глава ВС їхав в авто Voskswagen, як пасажир.
 
Відомо, що Князєв втратив посаду голови ВС після затримання НАБУ за хабар у 2,7 млн дол. ​​у травні 2023 року. Нещодавно його випустили під заставу 18 млн. грн., і зняли з нього електронний браслет, бо вдома “немає світла”
 
Раніше повідомлялося, що Вищий антикорупційний суд зменшив розмір застави ексголові Верховного суду Всеволоду Князєву, повідомляється в резолютивній частині ухвали суду. Так, ВАКС частково задовольнив клопотання адвоката і зменшив Князєву розмір застави із 75 млн гривень до 55 млн гривень.
 
Нагадаємо, 15 травня детективи НАБУ затримали голову Верховного суду Всеволода Князєва за хабар у розмірі 2,7 млн доларів. Частину грошей правоохоронці вилучили в нього вдома, ще частину – у його робочому кабінеті. 18 травня Князєв був арештований до 14 липня. Після того йому продовжили термін перебування під вартою. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen − three =

Back to top button