Спорт

Алієв – Мілевському: У тебе з головою дійсно непорядок

Алієв - Мілевському: У тебе з головою дійсно непорядок

Фото: instagram.com/aliev_sasha88
Артем Мілевський і Олександр Алієв більше не друзі

Ексгравець київського Динамо жорстко звернувся до свого колишнього товариша і одноклубника.

Олександр Алієв вчергове жорстко пройшовся по своєму колишньому товаришу і одноклубнику по київському Динамо Артему Мілевському.

Цього разу ексфутболіста розлютило інтерв’ю Мілевського про те, що ексгравець киян Сергій Рибалка виграв у президента Динамо Ігоря Суркіса гроші в азартній грі.

Алієв назвав цю історію маячнею, і вважає, що у колишнього друга проблеми з головою.

“Почитав інтерв’ю Артема Мілевського. Нібито він там розповідає, що Рибалка виграв у Суркіса велику суму грошей у літаку.

Знаєте, я хочу сказати одне: Тьома, у тебе вже, напевно, дійсно з головою непорядок. Якби Суркіс грав із ним на гроші, ти сам прекрасно знаєш, що віддавала б, напевно, вся команда за Рибалку.

Те, що він розповів в інтерв’ю, це чиста маячня. Мені було неприємно це читати. Я думаю, що і Суркіс прочитав це, і йому це дійсно неприємно. Ти, Тьома, щось не в той бік уже повзеш. А тим більше говориш про Суркіса. І тим паче після того, Артеме, як тобі він допоміг, витяг із того світу і, як то кажуть, привів тебе в нормальне життя, щоб ти зараз жив нормально”, – сказав Алієв у себе в Instagram.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button