Події

‼️ Житло для ветеранів — розвідники отримали сертифікати на будинки під Києвом…

‼️ Житло для ветеранів — розвідники отримали сертифікати на будинки під Києвом
 
???? Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов провів зустріч з головою Київської обласної військової адміністрації Русланом Кравченком.
 
☝️ Обговорили підтримку ветеранів російсько-української війни, зокрема будівництво на Київщині інклюзивного житлового комплексу для воїнів-героїв, які внаслідок поранень мають суттєві фізичні ушкодження.
 
???? Двоє розвідників, які теж були присутні на зустрічі, отримали перші сертифікати на будинки у цьому комплексі.
 
✔️ За словами Руслана Кравченка, невдовзі своє житло тут одержать і ветерани з 3-ї окремої штурмової бригади, 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, 114-ї  бригади Територіальної оборони та інших підрозділів Сил безпеки та оборони України.
 
???? Будівництво триває. Наразі у комплексі, який облаштовують за фінансової підтримки благодійного фонду Андрія Засухи та ФК «Колос Ковалівка», налічується 56 приватних осель. Площа кожного будинку — 80 квадратних метрів. Передбачено невелику земельну ділянку та терасу.
 
☑️ Нові помешкання для відважних захисників України та їхніх сімей  передаватимуть у власність уже з ремонтом — повністю готовими для комфортного життя.
 
❗️ Важливо, що на території інклюзивного житлового комплексу для ветеранів з інвалідністю планують облаштувати амбулаторію, дитячі та спортивні майданчики, місця для відпочинку та укриття.
 
????️ Завершити повне облаштування комплексу планують до кінця літа 2024 року.
 
???? Кирило Буданов висловив вдячність представникам Київської обласної адміністрації, бізнесменам та благодійникам, які реалізують важливий соціальний проект для захисників України — це може стати чудовим прикладом для місцевої влади та підприємців у інших областях нашої держави.
 
❗️ Борці за Україну, які ризикують життям та кладуть своє здоров’я заради волі усієї нації, заслуговують на найвищу пошану та опіку від держави і кожного громадянина.
 
???????? Слава Україні!

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber
????Instagram ????Twitter ???? Threads
???? WhatsApp???? Telegram Bot
???? TikTok

Back to top button