Коли вдома майже немає продуктів, дуже рятує цей дешевий рецепт з цибулі та батона!
Сьогодні я вам покажу, як зі звичайної цибулі та батона приготувати майже “ресторанну” страву за лічені хвилини. Досить швидко, але неймовірно смачно! Такий простий рецепт і при цьому виходить так смачно і ситно. Один із найкращих варіантів, коли хочеться чогось смачного, а в холодильнику порожньо.
Інгредієнти:
- Цибуля 2 шт.
- Вершкове масло, соняшникова олія
- Борошно 1 ст. л.
- Яйце 1 шт.
- Батон 8 скибочок
- Сир 67 гр.
- Сіль, перець за смаком
- Олія
Приготування:
Цибулю дрібно нарізаю, чим дрібніше, тим краще. Але дивіться, не перестарайтесь, не перетворіть цибулю на кашу. Тепер цибулю обсмажую на сковороді. Можна використовувати звичайну соняшникову олію, але набагато смачніше буде з вершковим маслом. Обсмажую до легкої золотистості.
Додаю сюди ж борошно. Постійно перемішуючи, обсмажую ще 3 хвилини.
Далі, не гаючи часу, розбиваю в миску яйце. Перемішую. Додаю натертий сир. Потім додаю сюди обсмажену цибулю з борошном. Додаю дрібку солі та дрібку перцю. Перемішую. Під час перемішування ви побачите, як сир починає плавитися, бо цибуля гаряча. Так і задумувалося.
Тепер нарізаю батон. Деко для запікання обов’язково змащую олією, щоб наші бутерброди підсмажилися знизу. Тепер беру скибочку хліба і намазую начинку з одного боку.
Викладаю бутерброди на деко. Відправляю в духовку приблизно на 7 хвилин за температури 200-220 градусів.
Щойно ви побачите, що бутерброди підрум’янилися – значить, час витягувати. Ну, ось і все! Наші цибулеві бутерброди готові. Бутерброди вийшли гарні, знизу утворилася підсмажена скоринка. Зверху смачна начинка.