Події

✅ Детективи ТУ БЕБ у Закарпатській області завершили досудове розслідування…

Детективи ТУ БЕБ у Закарпатській області завершили досудове розслідування у справі щодо незаконного виробництва пального.

➡️ Встановлено, що службові особи столичного підприємства, яке мало дозвіл лише на оптову торгівлю пальним, упродовж 2022-2023 років налагодили підпільне виготовлення бензину та дизелю.

➡️ Сировину закуповували в українських постачальників та переробляли її на території нафтопереробного заводу у м. Мукачево. Фальсифікат продавали на підконтрольних АЗС на території Закарпатської області.

❗️ За результатами обшуків правоохоронці виявили та вилучили майже 600 тонн пального вартістю понад 32 млн грн, обладнання для його виробництва, чорнові записи, печатки, понад 3,3 млн грн готівкою, транспортні засоби тощо.

➡️ Детективи БЕБ довели вину службових осіб в організації незаконного виготовлення у складі організованої групи, зберігання та продажу незаконно виготовленого пального.

???? П’ятьом членам організованої групи було повідомлено про підозру. Наразі справу скеровано до суду.

???? Оперативне супроводження – співробітники Управління СБУ в Закарпатській області та Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР Нацполіції. Процесуальне керівництво – прокурори Закарпатської обласної прокуратури.

???????? FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Video is too big

Back to top button